Monday, April 3, 2023

Anmeldelse af Superposition

 




Skrevet af Jóannes á Stykki


Jeg var i Valby Kino den 2. april og se filmen Superposition. Superposition er en dansk thriller. Selvom om IMDb siger den er thriller og drama er der også horror og science fiction elementer i den.   

 

Superposition handler om et par, Stine og Teit, der flytter fra Købenahavn til et hus i skoven i Sverige med deres søn Nemo. Stine er forfatter og vil gerne fordybe sig i sit forfatterskab. Teit er journalist og skal lave en podcast om at de er flyttet til Sverige. Men så begynder der at ske noget. En dag er Stine i skoven med Nemo, så ser hun nogen på afstand. Hun forlader Nemo, men da hun kommer tilbage er Nemo forsvundet. Men hun finder ham igen og han bliver ved med at påstå at Stine ikke er hans mor. De finder så ud af at der i et hus tæt på bor to tro kopier af dem selv. Mere skal der ikke siges om handlingen her.  

 

Filmen er fortalt i et langsomt tempo og har sine øjeblikke. Og Skuespillet er godt. Den behandler bl.a. problemer i parforholdet og opdragelsen af deres søn og problemet bliver forløst i filmen. Men filmen er ikke helt vellykket, synes jeg. Der mangler måske noget spænding i handlingen. Så jeg vil give Superposition 6½ stjerner ud af 10.

 

 

 

Instruktør: Karoline Lyngbye 


Medvirkende: Marie Bach Hansen, Mikkel Boe Følsgaard, Mihlo Olsen 


Udgivelsesår: 2023 

Land: Danmark 







No comments:

Post a Comment