Thursday, April 20, 2023

Anmeldelse af Star Crystal

 







Skrevet af Jóannes á Stykki

Jeg var til Bad Movie Club i Husets Biograf her den 20 april. Jeg så Star Crystal. Star Crsytal handler om en mission til Mars, hvor de finder en fremmed livsform, en alien. De tager ægget som det vist nok er ombord på deres rumskib. Livformen slår tre medlemmer af besætningen ihjel. Og hvordan det videre går, skal ikke afsløres her. Hvis nogen nu skulle få lyst til at se filmen. Star Crystal stod der i Husets præsenation af filmen en Alien rip off og det skal nok passe, selv om der er forskellige elementer, som ikke ligner Alien filmen.

Star Crystal er en dårlig film, som desværre ikke er så dårlig at den er god. Der sker for lidt i filmen, og den er for det meste kedelig. At effeketerne er dårlige, er ikke det værste ved filmen. Den forsøger vist nok at være horror i rummet, men filmen er ikke skræmmende eller uhyggelig. Som nævnt er den mest kedelig. Der er forsøg på lidt humor også, men den fungerer heller ikke. Skuespillet er set værre, så det er ikke filmens største problem. Det største problem er et dårligt manuskript.

Mere er der vel ikke at sige. Ikke andet at jeg er næsten enig med karakteren på IMDb på 3,5. Jeg vil give den 4 stjerner ud af 10.

 

Instruktør: Lance Lindsay

Medvirkende: C. Juston Campbell, Faye Bolt,  John W. Smith m.fl.

Udgivelsesår: 1986

Land: USA

 


No comments:

Post a Comment